Stena Solution

Luotettavat kierrätyspalvelut Suomessa

Stena Solutions -kokonaisratkaisun avulla asiakkaan jätehuolto on yksinkertaisempaa ja taloudellisempaa. Tarjoamme asiakaskohtaisia kierrätysratkaisuja lähes kaikille yhteiskunnan osa-alueille ja teollisuudenaloille.

STENA SOLUTIONS TOIMII NÄIN

Tarjouksemme sisältää viisi eri vaihetta: jätteiden inventoinnista ja resurssien optimoinnista parhaan jäteratkaisun löytämiseen sekä työn raportointiin ja seurantaan. Asiantuntemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle kaikkein tehokkaimman, ympäristöystävällisimmän ja kannattavimman yksilöllisen kierrätysratkaisun.

STENA SOLUTIONS LYHYESTI

  • Yksi yhteyshenkilö kaikissa asioissa
  • Tehokkaat ratkaisut
  • Turvallinen käsittely

 

1. RÄÄTÄLÖITY KOKONAISRATKAISU

Asiakkaan jätelajien ja -määrien inventoinnin jälkeen Stena tarjoaa täydellisen ratkaisun, joka kattaa kaikki jätetyypit, suositellut keräysastiat, lajittelujärjestelmän, noutotiheyden jne.

2. RESURSSIEN OPTIMOINTI

Kokonaistarjouksessamme käymme aina läpi asiakkaan jätehuollon ja katsomme, miten voimme tehostaa sitä. Tutkimme myös, miten asiakas voi saada paremman korvauksen jokaisesta eri jätelajista tai vastaavasti, miten kunkin jätelajin kustannuksia voitaisiin pienentää.

3. KOULUTUS JA TIEDOTTAMINEN

Stena tarjoaa tietoa, neuvontaa ja motivoivaa koulutusta, joka tekee jätteidenkäsittelystä helpompaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa. Opetamme tarvittavat rutiinit ja tarjoamme tietenkin kaikki työkalut, kuten asiakaskohtaisesti räätälöidyn lajitteluoppaan.

4. KAIKKIEN JÄTELAJIEN KÄSITTELY

Stena huolehtii jätteiden keruusta, noudosta ja kuljetuksista sekä niiden jalostamisesta ja kierrättämisestä uusiksi raaka-aineiksi. Pystymme huolehtimaan kaikista eri jätelajeista, mikä helpottaa asiakkaan toimintaa – asiakkaan ei tarvitse olla yhteydessä eri yhteyshenkilöihin ja maksaa palveluista eri toimijoille.

5. TILASTOT JA SEURANTA

Tarjoamme myös asiakasportaalin, jossa on mm. tietoja, joiden avulla asiakas pystyy valvomaan jätevolyymeja ja kustannuksia. Portaalista saatavat tiedot auttavat ympäristöraporttien laatimisessa ja tunnuslukujen avulla jätehuoltoa voidaan kehittää ja parantaa edelleen.

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.