Vaarallisten jätteiden lajittelupisteet

B2B-kierrätyspalvelut

Lajittelupisteissä vaarallisia jätteitä voidaan säilyttää kätevästi ja turvallisesti. Lajittelupiste rakennetaan asiakkaan tarpeiden ja toiminnan edellytysten mukaan. Lajittelupiste parantaa työympäristön turvallisuutta ja varmistaa, että vaarallisten jätteiden käsittelyssä täytetään kaikki lakisääteiset vaatimukset.

MIKÄ RATKAISU SOPII TEILLE?

Stena toimittaa yrityksenne tarvitsemat lajittelupisteet paikan päälle ja asentaa ne tiloihinne. Kaikki astiat, säiliöt ja tynnyrit on merkitty selkeillä jätteiden lajitteluohjeilla. Asiakas valitsee tyhjennysvälit itse – Stena noutaa jätteet tarpeen mukaan tai säännöllisin väliajoin. Kaikki säiliöt on hyväksytty turvallista varastointia ja kuljetusta varten, ja Stena avustaa kaikkien tarpeellisten kuljetusasiakirjojen laatimisessa.

KÄTEVÄT KAAPIT JA SEINÄLLE ASENNETTAVAT MODUULIT

Vaarallisten jätteiden säilytystä varten tarkoitetut lajittelupisteet koostuvat kaapeista ja seinälle asennettavista moduuleista. Molempiin järjestelmiin on saatavana kohteessa syntyville jätelajeille ja -määrille sopivia astioita, säiliöitä ja tynnyreitä. Sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvat kaapit ovat tulenkestäviä, ja niiden hyvä ilmanvaihto estää kaasujen kerääntymisen. Kaapinovissa on tukijalat, joiden varassa ovet pysyvät tarvittaessa auki. Kaapeissa on lisäksi voimassa olevien määräysten mukainen vuotoja estävä ylivalumissuoja. 

LAJITTELUPISTE, 2 TYNNYRIÄ

Esimerkki 1. Leveys: 1,6 m, korkeus: 2,0 m, syvyys: 0,9 m

Tynnyriä

LAJITTELUPISTE, 6 TYNNYRIÄ

Esimerkki 2. Leveys: 2,5 m, korkeus: 2,4 m, syvyys: 1,9 m

Tynnyriä

HALUATKO LISÄTIETOJA VAARALLISTEN JÄTTEIDEN PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

Jaa tämä sivu