PAPERIN KIERRÄTYS

Paperin kierrätys

Tarjoamme kaikentyyppisen paperin kierrätykseen kustannustehokkaita kierrätysratkaisuja, jotka sovitetaan asiakkaan tarpeiden ja tilojen mukaan. Pitkän kokemuksemme ja laajan asiantuntemuksemme avulla takaamme, että keräyspaperi hyödynnetään tehokkaasti ja ympäristöä säästävällä tavalla. Voimme varmistaa, että paperin arvo raaka-aineena hyödynnetään parhaalla tavalla, jolloin tarjoamamme ratkaisu on aina taloudellisesti mahdollisimman edullinen.

PAPERIN KIERRÄTYS JA KÄSITTELY KUSTANNUSTEHOKKAASTI

Tarkastelemme yhdessä, mitä erilaisia paperilaatuja asiakkaan yrityksessä on, ja tarjoamme asiakkaalle räätälöidyn ehdotuksen, jossa lajittelu ja käsittely tehdään henkilöstölle mahdollisimman yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi. Rutiinit sovitetaan asiakasyrityksen edellytyksiin, ja asiakkaalla on kysymyksiä ja tilauksia varten aina sama yhteyshenkilö.


NÄIN TOIMII PAPERIJÄTTEEN KÄSITTELY JA PAPERIN KIERRÄTYS

Tarjoamme ratkaisun myös salassa pidettävien aineistojen keräämiseen ja tuhoamiseen. 

TIETOA PAPERIN KIERRÄTYKSESTÄ

  • jätteen kerääminen
  • kuljettaminen keräyspaperilaitokseen
  • lajittelu, laaduntarkistus ja paalaus
  • toimitus paperitehtaille

SALASSA PIDETTÄVÄT AINEISTOT

  • Energiankulutus on noin 50 prosenttia pienempi käytettäessä raaka-aineena kierrätettyä paperia puuraaka-aineen sijaan.
  • Tonni keräyspaperia vastaa 14 puuta
  • Paperi voidaan kierrättää 6–7 kertaa ennen kuin kuitu on käytetty loppuun.
  • Kierrätettyä paperia käytetään pääasiassa aaltopahvin, pakkauspahvin, sanomalehtipaperin ja hygieniapaperin valmistukseen, mutta lähes kaikkia paperituotteita voidaan valmistaa kierrätetystä paperista hyvin tuloksin.
Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.