Raaka-aineiden myynti

raaka-aineiden myynti

Stena Recycling myy kierrättämiään materiaaleja uusiksi raaka-aineiksi eri aloille kautta maailman. Jalostamme ja toimitamme tarpeiden mukaisia ja korkealaatuisia raaka-aineita jatkuvasti esimerkiksi teräs- ja metallitehtaille, valimoihin, sulattoihin sekä paperi- ja muoviteollisuuteen. Yhdessä toimimalla voimme antaa materiaaleille uuden elämän uusissa tuotteissa.

Teemme asiakkaidemme kanssa tiiviisti yhteistyötä, sillä haluamme ymmärtää heidän liiketoimintaansa. Näin voimme tarjota oikeanlaisia raaka-aineita oikea-aikaisesti juuri sinne, missä niitä tarvitaan, ja varmistaa asiakkaidemme tuotannon optimaalisen toimivuuden.

Tiiviissä yhteistyössä pystymme pitämään asiakkaamme ajan tasalla myös markkinatilanteiden muutoksista, sekä opastamaan nykyisissä ja tulevissa lainsäädäntöasioissa. Haluamme auttaa asiakkaitamme ennakoimaan tilanteita ja pysymään näin kilpailukykyisinä. 

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.