Raudan ja metallien kierrätys

2StenaStal4_CompQual80.jpg

Stena Recycling on raudan ja metallien kierrätyksen edelläkävijä. Kierrätämme raaka-aineet tehokkaasti ja tuottavasti takaisin terästeollisuuden käyttöön. Kumppaninamme varmistat metalliesi arvon säilymisen. Samalla kehität yrityksesi kiertotalousprofiilia ja säästät ehtyviä luonnonvaroja.

Yhdessä luomme arvoa

Palvelemme kustannustehokkaasti, kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti. Meille aito kumppanuus tarkoittaa myös tuloksellisuutta ja arjen sujuvuutta: varmistamme että saat metalleistasi parhaan hinnan, kehitämme prosesseja ja sovitamme työmme osaksi arkeasi, jotta voit itse keskittyä oleelliseen.

Katso ajantasaiset metallien hinnat


Näin käsittelemme ja kierrätämme metallit

stena_metallit_web2_CompQual80.jpg

Kierrätämme metallit tuottavasti ja ympäristöystävällisesti. Samalla tehtävänämme on lisätä läpinäkyvyyttä ja arjen sujuvuutta. Räätälöimme, kuuntelemme, haastamme ja kehitämme, tavoitteenamme luoda arvoa niin asiakkaillemme kuin ympäristöllekin.

Fiksusti alusta loppuun

Metallinkierrätyksessä kaikki lähtee onnistuneesta lajittelusta. Hiomme asiakkaidemme prosessit huippuunsa, jotta kiertoon lähtevästä metallista saadaan paras mahdollinen arvo. Samalla varmistamme, että ympäristövaikutukset jäävät mahdollisimman pieniksi.

Kaikki kierrätysmetallin käsittely tapahtuu Stenan ympäristöhyväksytyissä ja sertifioiduissa laitoksissa tai yksiköissä.

Kiertoon lähtevä laatuvarmistettu raaka-aine toimitetaan eteenpäin valimoihin ja terästehtaisiin uusien tuotteiden raaka-aineeksi. Verkostossamme on raaka-aineiden ostajia yli 50 maasta, joten raaka-aineet saadaan kiertoon markkinatilanteesta riippumatta.

Joustavuutta ja monialaisuutta

Meille on tärkeää asettua sujuvaksi osaksi asiakkaan arkea. Huolehdimme tarvittaessa myös asiakkaidemme sähkö- ja elektroniikkajätteistä, vaarallisiksi luokitelluista materiaaleista tai vaikkapa kertaluontoista kierrätysprojekteista.

Tunnemme lainsäädännön ja toimimme neuvonantajina monimutkaisimmissakin kiertotalouteen liittyvissä kysymyksissä. 

Läpinäkyvyyttä ja tarkkaa raportointia

Asiakasportaalistamme asiakkaamme näkevät kierrätetyn metallin määrät, laadut ja hintatiedot reaaliajassa. Samalla se tukee asiakkaidemme kunnianhimoista ympäristöraportointia.


Tyytyväisiä asiakkaita

Olemme syystä ylpeitä pitkäaikaisista asiakassuhteistamme. Tutustu asiakastarinoihimme!


Metallilla on arvo

Mitä fiksummin metallit lajitellaan ja kierrätetään, sen parempi hinta niistä saadaan. Autamme yritystäsi säilyttämään metalliesi arvon kaikissa kierron vaiheissa. Lue lisää!


Kiertotalouden ytimessä

Mitä fiksummin metallit lajitellaan ja kierrätetään, sen parempi hinta niistä saadaan. Autamme yritystäsi säilyttämään metalliesi arvon kaikissa kierron vaiheissa. Lue lisää!


Pysy ajan tasalla

Uutiskirjeestämme löydät muun muassa ajantasaisen markkinainfon sekä tietoa kiertotalouden uusimmista tuulista.

Tilaa Uutiskirje


Kiinnostuitko?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.


Jaa tämä sivu