Vaarallisten jätteiden lajittelu ja luokittelu

turvallisuusneuvonantaja

Stena Recyclingin lajittelu- ja luokittelupalvelu auttaa teitä ongelmallisten jätteiden käsittelyssä ja neuvoo, miten vaarallisia jätteitä käsitellään ja pakataan oikealla tavalla.

INVENTOINTI JA LAJITTELU

Stenan asiantuntija voi tulla yritykseenne hoitamaan jätteiden tunnistamisen, lajittelun, luokittelun, pakkauksen, merkinnät sekä kuljetukset jatkokäsittelyyn. Vaarallisen jätteen tunnistaminen ja käsittely edellyttää usein kemian tietoja, ja vaarallisten aineiden kuljetuksissa noudatettavien ADR-määräysten tuntemista. Työntekijämme saavat jatkuvasti koulutusta, ja heillä on pitkä kokemus erilaisten vaarallisten jätteiden käsittelystä.

Lisäksi valikoimaamme kuuluu erilaisia säilytysastioita, jotka ovat hyväksyttyjä erilaisien vaarallisten jätteiden varastointiin ja kuljetukseen. Huolehdimme myös tarvittavista kuljetusasiakirjoista.

LABORATORIOANALYYSIT

Stenan asiantuntevan henkilöstön avulla useimmat jätteet voidaan lajitella turvallisesti ilman laboratorioanalyysejä. Tarvittaessa kuitenkin huolehdimme sekä näytteenotosta että luotettavasta analysoinnista jätteen oikean lajittelun takaamiseksi. Näyte voidaan ottaa ennen jätteen luovuttamista Stenalle tai jäte voi odottaa analyysitulosten valmistumista Stenan välivarastossa.

VAARALLISTEN JÄTTEIDEN KÄSITTELY

Noudettuja jätteitä käsitellään omissa laitoksissa tai yhteistyökumppaneiden tiloissa – kaikilla on oman toimintansa edellyttämät luvat.

Kaikki Stenan vastaanottamat jätteet käsitellään asianmukaisesti ja lain edellyttämällä tavalla. Teemme tiivistä yhteistyötä useiden luvan omaavien käsittelylaitosten kanssa, joten käytämme aina kilpailukykyisintä ja ympäristöystävällisintä käsittelymahdollisuutta logistiikkaratkaisut huomioiden.

Autamme vaarallisten jätteiden luokittelussa, lajittelussa ja käsittelyssä, olivatpa kyseessä sitten pienet tai suuret erät. 

HALUATKO LISÄTIETOJA VAARALLISTEN JÄTTEIDEN PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

Jaa tämä sivu