Vastuullinen Tulevaisuus -seminaari

1280x400_helsinki.gif

Maapallon resurssit riittävät tuleville sukupolville vain, jos me huolehdimme niistä paremmin. Yhdessä toimimalla voimme vaikuttaa asioihin ja tehdä liiketoiminnasta vastuullista ja näin luoda arvoa koko yhteiskunnalle. IT STARTS HERE.

tervetuloa

Tervetuloa aamiaisseminaariimme kuuntelemaan ja keskustelemaan vastuullisuudesta sekä sen tuomista haasteista ja mahdollisuuksista. Seminaari tarjoaa mietteitä ja faktoja esimerkiksi vastuullisesta resurssien käytöstä. Tule tapaamaan kestävän kehityksen ja kierrätyksen asiantuntijoita, verkostoitumaan eri alan yritysten kanssa sekä inspiroitumaan uusista ideoista ja näkemyksistä.

OHJELMA

Aamu alkaa hävikkiruoka-aamiaisella, jonka jälkeen puheenvuorossa Turun Yliopiston tulevaisuudentutkimuksen professori Markku Wilenius sekä vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija Malin Baltzar Stena Recyclingilta.

Kuulemme ajatuksia vastuullisuudesta ja konkereettisesta vastuullisuustyöstä myös asiakasyrityksiemme näkökulmasta, kun puheenvuoron saa Nokian Head of Environment Pia Tanskanen ja ABB:n Country Environmental and Energy Efficiency Manager Jussi Aarnivuo. SSAB:n Head of HSE Harri Leppänen kertoo myös heillä käynnissä olevasta päästöttömään teräksentuotantoon tähtäävästä HYBRIT-hankkeestaan.

AIKa

Torstaina 23. tammikuuta 2020 
Klo 8:00 - 10:45

PAIKKA

Kulttuurikeskus Korjaamo, Vintti
Vanhat ratikkahallit
Töölönkatu 51
00250 Helsinki
Katso sijainti >>

Ilmoittaudu mukaan

Voit ilmoittautua mukaan alla olevasta linkistä. Toimi pian sillä paikkoja on enää muutama jäljellä. Seminaari on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan

Jaa tämä sivu

tervetuloa


AIKA:
Torstai 23.01.2020 
Klo 8.00-10:45

PAIKKA:

Tapahtumakeskus Korjaamo, Vintti
Vanhat Ratikkahallit
Töölönkatu 51
Katso sijainti >>

ILMOITTAUDU MUKAAN 

PUHEENVUOROISSA:

Markku Wilenius
Turun Yliopiston tulevaisuuden tutkimuksen professori

Malin Baltzar
Vastuullisen liiketoiminnan johtaja,
Stena Recycling

Pia Tanskanen
Head of Environment, Nokia

Jussi Aarnivuo
Country Environmental and Energy Efficiency Manager, ABB

Harri Leppänen
Head of HSE, SSAB