Yhdessä voimme tehdä tulevaisuudesta vastuullisen

1200x400_vastuullinentulevaisuus_seminaari_CompQual80.jpg

VASTUULLINEN TULEVAISUUS. Vietimme Kulttuurikeskus Korjaamolla 23. tammikuuta antoisan seminaariaamun vastuullisuusteemojen parissa. Saimme kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja tulevaisuudesta, kiertotaloudesta ja esimerkkejä yritysten vastuullisuustyöstä.

Vaikka maapallon voimavarat ovat uhattuna, seminaarin puheenvuorot loivat kuitenkin vahvasti uskoa siihen, että yhdessä toimimalla ja osaamistamme jakamalla voimme vaikuttaa asioihin - tehdä tulevaisuudesta vastuullisemman. Esimerkit yritysten taistelusta ilmastomuutosta vastaan erilaisten ilmastotekojen, hankkeiden ja toimintamallimuutosten avulla osoittaa sen, että on siirrytty sanoista tekoihin.

Tämä työ ei lopu koskaan.
IT STARTS HERE.

Kiitos kaikille osallistujille. Te teitte aamusta ainutlaatuisen!

Seminaariesitykset:


Markku Wilenius, Turun Yliopisto

Malin Baltzar, Stena Recycling

Pia Tanskanen, Nokia

Jussi Aarnivuo, ABB

Harri Leppänen, SSAB

Tilaa uutiskirje NIIN PYSYT AJANTASALLA

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.