Stena Nordic Recycling Center

Kierrätysliiketoiminnan suunnannäyttäjä

Stena Nordic Recycling centerissä huolehdimme kaikkein vaikeimmin kierrätettävistä materiaaleista ja teemme sitä tehokkaammin kuin koskaan ennen. Aiemmin menetettyjä arvokkaita raaka-aineita voidaan nyt käyttää uusien tuotteiden valmistukseen tai energianlähteiden tuottamiseen teollisuudelle. Uuden laitoksemme avulla pystymme palauttamaan valtavan määrän raaka-aineita takaisin kiertoon, tämä edesauttaa kiertotaloutta ja vie meitä ja asiakkaitamme kohti kestävämpää yhteiskuntaa. Kierrättämällä säästämme myös merkittävän määrän hiilidioksidipäästöjä.

Sekä kotitalouksilta että teollisuudelta tulee kierrätettäväksi entistä monimutkaisempia ​​tuotteita jatkuvasti. Näihin tuotteisiin kuuluvat mm. tietokoneet, puhelimet, tv: t, autot ja kuorma-autot. Yhteinen tekijä on, että ne kaikki sisältävät laajan valikoiman materiaaleja, jotka aiheuttavat suuria haasteita kierrättäjille.

Laitoksellamme materiaalit käsitellään sarjoissa erittäin teknisesti kehittyneiden prosessien avulla. Prosessimme toimivat erittäin suurella nopeudella ja erottelevat raaka-aineet toisistaan mahdollisimman tarkasti. Kaikki materiaalit mitä myllyillä, magneeteilla, seuloilla ja erilaisien antureiden avulla erotellaan, toimitetaan takaisin valmistavalle teollisuudelle raaka-aineeksi sekä Ruotsiin että muualle maailmaan

Tämä tekee Stena Nordic Recycling centeristä kierrätyksen suunnannäyttäjän.

  

Jätteiden vähentäminen

Autojen ja muiden monimutkaisten tuotteiden kierrätyksestä syntyy aina jätteitä, jotka on osin sijoitettava kaatopaikoille. Stena Nordicin kierrätyskeskuksessa tapahtuva käsittely vähentää kaatopaikalle lähetettävien jätteiden määrää puoleen verrattuna aikaisemmin käytettyihin menetelmiin.

 

Kierrätyskeskus

Stena Nordicin kierrätyskeskuksen sijainti Halmstadissa ei ole sattumaa. Laitoksen keskeinen sijainti mahdollistaa kierrätysmateriaalien kuljettamisen sinne helposti myös muista Pohjoismaista sekä Puolasta. Tehokas tieverkosto, hyvät junayhteydet ja Halmstadin satama varmistavat sen, että kuljetukset voidaan hoitaa ympäristöystävällisellä tavalla. Lisäksi toiminnan keskittäminen yhteen paikkaan vähentää myös hiilidioksidipäästöjä.

 

Yhteistyö

Yhteistyömme asiakkaiden, yliopistojen, toimittajien ja muiden kumppaneiden kanssa johtaa uuden teknologian jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme Stena Nordicin kierrätyskeskuksessa on saada hyödynnettyä mahdollisimman hyvin rajallisia raaka-aine resurssejamme ja luoda kestävää arvoa asiakkaillemme koko yhteiskunnalle.

 

STENA RECYCLING LAB

Stena Nordicin kierrätyskeskuksen ytimessä on Stena Recycling Lab – joka on kierrätysteknologian ja tuotekehityksemme osaamiskeskus. Täällä tarjoamme testaustiloja yrittäjille, tutkijoille ja opiskelijoille. Tavoitteenamme on edistää ja nopeuttaa uuden teknologian, tuotteiden ja palvelujen innovaatiota ja kehitystä ja niiden käyttöönottoa.

 Tärkeimmät prosessit Stena Nordic Recycling Centerissä

Jaa tämä sivu

YHTEYSTIETOMME

Jörgen Andersson
Press officer
Send email
Puh: 010-4452217Stena Nordic Recycling Center -kierrätyslaitoksen rakentaminen on suurin yksittäinen investointimme, jonka olemme koskaan tehneet.