Stena Recycling Oy

Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -yhtiöön, joka on osa Sten A. Olssonin perheyrityskeskittymää. Stena Metall harjoittaa kierrätystoimintaa viidellä maantieteellisellä markkina-alueella yhteisen Stena Recycling -nimen alla.

Stena Recyclingilla on noin 200 laitosta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Puolassa. Näissä laitoksissa jalostetaan yhteiskunnan kaikkien alojen tuottamia jätteitä uusiksi raaka-aineiksi. Pääkonttorimme ja samalla kivijalkamme sijaitsee Göteborgissa, jossa toimintamme sai myös alkunsa vuonna 1939.

Tarjoamme laajan ja jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän valikoiman kierrätyspalveluita. Keräämme ja kierrätämme kaikentyyppistä jätettä kuten rautaa ja metalleja, vaarallisia jätteitä, sähkö- ja elektroniikkaromua sekä muita jätteitä. Tarjoamme palveluita ja tuotteita keräykseen, lupahakemuksiin, tilastointiin, kuljetuksiin ja koulutukseen. Kokonaisratkaisuumme sisältyy myös asiakkaalle parhaan mahdollisen korvauksen saaminen materiaalista.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kierrätysratkaisuja, jotka parantavat näiden toimintojen kannattavuutta. Työskentelemme tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti löytääksemme jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja kaikille aloille koko kierrätysketjussa.

  • Jaa tämä sivu

HALUATKO TUTUSTUA PALVELUIHIMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Stena Metall Group

Voit lukea lisää Stena Metall Groupista englanninkielisiltä sivuiltamme.

Lue lisää