Stena Recycling

1280x433_Filialen_CompQual80.jpg

Stena Recycling kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -konserniin, joka on osa Sten A. Olssonin perheyrityskeskittymää. Stena Metall kierrättää vuosittain kuusi miljoonaa tonnia jätettä ja käytöstä poistettuja tuotteita. Kierrätetyt materiaalit jalostetaan ja toimitetaan uusiksi raaka-aineiksi, terästuotteiksi ja meriliikenteessä käytettäviksi polttoaineiksi asiakkaillemme kautta maailman.

Stena Metall -konsernilla on seitsemän liiketoimintayksikköä: Recycling, Aluminium, Steel, Components, Oil, Trading ja Finance.  Konserni toimii yhdeksässä maassa jopa 3600 työntekijän voimin ja liikevaihdon ollessa noin 28 200 MSEK. 

STENA RECYCLING TOIMII KIERTOTALOUDEN YTIMESSÄ

Stena Metall harjoittaa kierrätystoimintaa Stena Recycling-nimen alla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa. Stena Recyclingin 173 kierrätyslaitoksessa kierrätetään ja jalostetaan vuosittain jopa kuusi miljoonaa tonnia yhteiskunnan kaikkien alojen tuottamia jätteitä ja käytöstä poistuneita tuotteita uusiksi raaka-aineiksi. Pääkonttorimme ja samalla kivijalkamme sijaitsee Göteborgissa, jossa toimintamme sai myös alkunsa vuonna 1939. Lue lisää Stenan historiasta >>

Suomessa Stena Recycling Oy toimii kattavasti kautta maan 15 paikkakunnalla. Noin 150 työntekijäämme palvelevat niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaitakin 17 palveluyksikkössä. Kierrätämme noin 300 000 tonnia materiaalia vuosittain liikevaihdon ollessa noin 100 MEUR.

Tarjoamme laajan ja jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän valikoiman erilaisia kierrätyspalveluita. Keräämme ja kierrätämme kaikentyyppistä jätettä kuten rautaa ja metalleja, vaarallisia jätteitä, sähkö- ja elektroniikkaromua sekä muita jätteitä. Tarjoamme palveluita ja tuotteita keräykseen, lupahakemuksiin, tilastointiin, kuljetuksiin ja koulutukseen. Kokonaisratkaisumme takaa asiakkaalle myös parhaan mahdollisen korvauksen jätemateriaalista.

Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön avulla pystymme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin uusilla kestävillä ratkaisuilla. Kaikki työntekijämme työskentelevät tiivisti yhdessä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa luoden arvoa liiketoiminnalle, ympäristölle ja koko yhteiskunnalle.

stena metall -konsernin vuosiraportit

Vuosiraporteista löydät avainlukujemme lisäksi paljon lisätietoa toiminnastamme, kuluneen tilikauden kohokohdista sekä vastuullisuustyöstämme.

ANNUAL REVIEW AND SUSTAINABILITY REPORT 2021/2022 ANNUAL REPORT 2021/2022

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

StenaComponentsWhite.pngstena_CompQual80.jpg

Stena Metall Group

Voit lukea lisää Stena Metall Groupista englanninkielisiltä sivuiltamme.

Lue lisää